Terug naar prikbord

Advertentie inhoud


Onderwerp
Carrière aan de Zuidas of levenswerk in het Groene Hart
Geplaatst door
Kroes & Partners Notarissen en Advis
Datum plaatsing
22/09/2022
Categorie
Personeel gevraagd

reageren    647x bekeken     0x gereageerd

Carrière aan de Zuidas of levenswerk in het Groene Hart

Kroes en Partners is een professionele organisatie. De afgelopen jaren hebben wij onze positie in de markt weten te versterken. Dit is mede bereikt doordat er binnen het kantoor een duidelijke focus is om de notarieeljuridische kwaliteit van het werk en de kwaliteit van de dienstverlening altijd voorop te stellen. Met respect voor ieder mens -cliënt, medewerker of anderszins belanghebbende- streven wij er naar in persoonlijk contact een perfectie dienstverlening te leveren. De cliënten waarderen deze kwaliteit van de dienstverlening en het heldere advies.

Het team van Kroes en Partners bestaat thans uit twee notarissen. De notarissen worden ondersteund door een eigen team van kandidaat-notarissen, notarisklerken, notarieel medewerkers, administratief medewerkers en secretarieel medewerkers. Totaal resulteert dit in circa 50 personen. Met het versterken van onze positie in de markt, is ook de hoeveelheid werk toegenomen. In verband hiermee hebben wij OP ALLE RECHTSGEBIEDEN RUIMTE VOOR EEN EXTRA KANDIDAAT-NOTARIS (FULLTIMEPARTTIME).

De sfeer binnen Kroes en Partners is familiair en wordt door de medewerkers als warm ervaren. Mensen zijn betrokken bij elkaar, ook privé. Men staat voor elkaar klaar. Mede hierdoor kent het kantoor veel werknemers die al lang in dienst zijn. In verband hiermee zijn wij op zoek naar flexibele, betrokken en empathische kandidaten.

Heb jij zin en lef om te investeren in de toekomst van Kroes en Partners met een gezonde work-life balance? Stuur dan je motivatiebrief met CV naar k.vermij@kroesenpartners.nl Bezoek voor meer informatie onze website: www.kroesenpartners.nl of bel met Karin Vermij via telefoonnummer 0172-521928

Reagerenbewerken

Ben jij de plaatser van deze advertentie en wil je iets wijzigen of de advertentie verwijderen? Gebruik de link die je kunt vinden in de e-mail die naar je verzonden is toen je deze advertentie aanmaakte.

Ben je de e-mail kwijt? Je kunt de bewerklink opnieuw opvragen door hier te klikken.