Terug naar prikbord

Advertentie inhoud


Geplaatst door
Remmerswaal Notaris
Datum plaatsing
27/09/2022
Categorie
Personeel gevraagd
Bekeken
746 (0 reacties)

Reageren

Kandidaat-notaris of toegevoegd notaris Ondernemingsrecht

??Niet lullen, maar poetsen??!

Ben jij op zoek naar de volgende stap in je carrière? Wil je op een normaal kantoor werken waar je gewoon jezelf kan zijn? Wil je bouwen aan een heel mooi kantoor? Dan is dit je kans!

Naar wie zijn wij op zoek?
We zoeken iemand die zelfstandig kan werken, leiding wil geven binnen de sectie ondernemingsrecht en zelf durft beslissingen te nemen. Je bent waarnemingsbevoegd en je hebt zodanig ervaring dat je alles zelfstandig op kan pakken.

Wat bieden wij jou?
We bieden je een zelfstandige functie aan waarbij je leiding zal geven binnen de sectie ondernemingsrecht. We werken nauw samen met (lokale) adviseurs en grote en kleinere accountantskantoren.

Je werkt in het mooie Westland waar veel te beleven is. Westlanders zijn zeer ondernemende mensen die houden van mensen die de instelling hebben: ??Niet lullen, maar poetsen!?? Ja, je leest het goed: we zeggen gewoon ??lullen??!

Het betreft een full time functie, maar part time is bespreekbaar. Deels thuiswerken is bij ons ook mogelijk.

Ben je echt goed? Dan kan je zelfs toegevoegd notaris worden bij ons.

Wie zijn wij?
Kesho Ghisai heeft de naamgever van het kantoor op 1 januari 2021 opgevolgd. Hij is gespecialiseerd op het gebied van het familierecht. Daarnaast hebben we een toegevoegd notaris die gespecialiseerd is op het gebied van het vastgoed. We hebben dus nog iemand nodig die gespecialiseerd is op het gebied van het ondernemingsrecht. Verder hebben wij 7 medewerkers.

Mis de boot niet en bouw met ons samen aan een heel mooi kantoor. Samen kunnen we er iets moois van maken!

Natuurlijk heb je interesse na het lezen van deze vacature! Mail mij even je motivatiebrief tezamen met je CV naar: sollicitatie@remmerswaalnotaris.nl t.a.v. Kesho Ghisai.
Heb je een PraktijkGenerator account?
Log dan eerst in met je account voordat je een reactie plaatst: Klik hier om in te loggen

ReagerenAdvertentie bewerken

Ben jij de plaatser van deze advertentie en wil je iets wijzigen of de advertentie verwijderen? Gebruik de bewerklink die je kunt vinden in de e-mail die naar je verzonden is toen je deze advertentie aanmaakte.

Ben je de e-mail kwijt? Je kunt de bewerklink opnieuw opvragen door hier te klikken.