Terug naar prikbord

Advertentie inhoud


Geplaatst door
Oostland Notaris
Datum plaatsing
28/09/2022
Categorie
Personeel gevraagd
Bekeken
679 (0 reacties)

Reageren

Ondernemende kandidaat-notaris gezocht

Oostland Notaris is een veelzijdig notariskantoor met een eigen gezicht in de gemeente Lansingerland, gelegen in de regio Rotterdam, Zoetermeer, Pijnacker-Nootdorp. Er wordt gewerkt in een team van 15 medewerkers. Kenmerken van de bedrijfscultuur zijn openheid, vertrouwen in elkaar, korte lijnen en een persoonlijke benadering van cliënten.
De cultuur en de deskundigheid vertaalt zich in een trouwe cliëntenkring van ondernemers en particulieren die wij bijstaan op de verschillende notariële rechtsgebieden. Het kantoor heeft in het bijzonder expertise op het gebied van ondernemingsrecht, estate-planning, de begeleiding van bouwprojecten en natuurlijk in de reguliere familierecht- en onroerend goed praktijk. Lansingerland is gelegen in het Oostland, het tweede tuinbouwgebied van Nederland. Tot de cliënten behoort een groot aantal tuinbouwbedrijven en daaraan gerelateerde ondernemingen.
Vacature
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ondernemende kandidaat-notaris die de ambitie heeft om te zijner tijd als compagnon binnen het kantoor te gaan fungeren. Een communicatief sterke kandidaat die nieuwe contacten legt en actief wil participeren in lokale ondernemersverenigingen, zijn gezicht laat zien bij de sportverenigingen die door ons kantoor worden gesponsord enz. Een kandidaat-notaris met frisse ideeën op het gebied van het notariaat en interesse heeft in de mogelijkheden van digitalisering.
Het kantoor Oostland Notaris voert een brede praktijk. Iedere cliënt krijgt veel aandacht en er is sprake van veel unieke dossiers. De inhoudelijke lat ligt hoog. Dat geldt uiteraard voor de kwaliteit van het advies, maar ook voor de persoonlijke omgang met cliënten. Op basis hiervan heeft Oostland Notaris een solide positie opgebouwd in haar markt en regio en worden veel nieuwe cliënten naar ons verwezen. Als potentieel mede-ondernemer ben je in beginsel betrokken bij alle rechtsgebieden, waarbij aanvankelijk de nadruk zal liggen op de vastgoedpraktijk. Tot de verantwoordelijkheden behoren:
- het zelfstandig afwikkelen van dossiers
- het passeren van akten
- het voeren van besprekingen
- het voorbereiden en opstellen van juridische adviezen
- het je bezig houden met het verder professionaliseren van de kantoororganisatie,

Verder zal de focus liggen op de ambitie en de vaardigheid om mee te denken over de koers van de organisatie en het spelen van een actieve rol daarbij. Enige ervaring met het managen van een team van juridische professionals is een pré.
Kortom, wij komen graag in contact met een veelzijdige kandidaat-notaris, die zich aangetrokken voelt tot een middelgroot kantoor en mede leiding wil geven aan ons hechte en loyale team waarin de menselijke maat leidend is. Een professional die uitgaat van de feiten, maar zich goed kan verplaatsen in verschillende partijen en belangen die samenkomen in één dossier. En die geïnteresseerd is in de mens achter de cliënt.
Onze ideale kandidaat
- heeft minimaal 5-8 jaar werkervaring als kandidaat-notaris
- heeft bij voorkeur relevante werkervaring opgedaan in een notariële vastgoedpraktijk
- is toe aan het nemen van verantwoordelijkheid, zowel in het zelfstandig adviseren van cliënten als in het mede aansturen van een team van collega`s
- wordt gekenmerkt door een proactieve werkhouding, gedrevenheid en accuratesse
- heeft interesse in het bijstaan van middelgrote ondernemingen, familiebedrijven en particulieren in een ondernemende regio
- is een oprechte teamspeler en een prettige collega,
- beschikt over een probleemoplossend vermogen.

Reageren?
Dat kan natuurlijk door rechtstreeks te solliciteren. Wil je liever eerst in een informele setting kennismaken, dan kan dat digitaal, telefonisch of tijdens een kop koffie.
Een afspraak is zo gemaakt via pp.belien@oostlandnotaris.nl

Ik hoop van je te horen!

Mr. Pepijn Beliën,
Notaris
Heb je een PraktijkGenerator account?
Log dan eerst in met je account voordat je een reactie plaatst: Klik hier om in te loggen

ReagerenAdvertentie bewerken

Ben jij de plaatser van deze advertentie en wil je iets wijzigen of de advertentie verwijderen? Gebruik de bewerklink die je kunt vinden in de e-mail die naar je verzonden is toen je deze advertentie aanmaakte.

Ben je de e-mail kwijt? Je kunt de bewerklink opnieuw opvragen door hier te klikken.