Terug naar prikbord

Advertentie inhoud


Onderwerp
Kandidaat-notaris Familierecht & Ondernemingsrecht (waarnemingsbevoegd)
Geplaatst door
Het Notarieel
Datum plaatsing
19/10/2022
Categorie
Personeel gevraagd

reageren    633x bekeken     0x gereageerd

Kandidaat-notaris Familierecht & Ondernemingsrecht (waarnemingsbevoegd)

Ben jij een ervaren kandidaat-notaris familierechtondernemingsrecht en kun jij waarnemen? Dan zijn wij op zoek naar jou. Kom werken op ons kantoor in Rijssen-Holten!

Als kandidaat-notaris bij Het Notarieel ben je een belangrijke adviseur en gesprekspartner voor onze cliënten. Je wordt geraadpleegd bij grote levensmomenten en keuzes die notarieel vastgelegd moeten worden. Dit doe je samen met je collega??s van de secties familierecht en ondernemingsrecht. Met een achterban van ruim 180 collega-professionals is er bij ons volop ruimte om te sparren en sta je nooit alleen.

Jij:
Hebt de beroepsopleiding notariaat afgerond en minimaal drie jaar werkervaring binnen onze branche. Daarnaast ben je waarnemingsbevoegd. Heb je al gewerkt met Notarisdossier? Dan is dat een pré. Jij maakt het cliënten graag naar de zin en hebt gevoel voor relatiebeheer. Je bent communicatief vaardig en weet zowel mondeling als schriftelijk de juiste tone of voice te pakken. Je beschikt over een gezonde dosis relativeringsvermogen jij schiet niet snel in de stress. Je signaleert kansen en werkt graag nauwkeurig.

Wij:
Bieden je een zelfstandige functie voor 32-40 uur (in overleg) in een ondernemend team op een laagdrempelig, sfeervol kantoor. Er is een goede connectie met onze andere zeven kantoren in de regio, om ieders vakkennis op peil te houden. Daarnaast organiseren we regelmatig een leuk uitje met elkaar, want wij vinden werkplezier heel belangrijk.

Interesse?
Word jij enthousiast van ons? Dan kijken wij uit naar een ontmoeting! Kom in contact met ons door te reageren op deze advertentie.

Reagerenbewerken

Ben jij de plaatser van deze advertentie en wil je iets wijzigen of de advertentie verwijderen? Gebruik de link die je kunt vinden in de e-mail die naar je verzonden is toen je deze advertentie aanmaakte.

Ben je de e-mail kwijt? Je kunt de bewerklink opnieuw opvragen door hier te klikken.