Terug naar prikbord

Advertentie inhoud


Onderwerp
ondersteuner Familierecht (24-40 uur)
Geplaatst door
Het Notarieel
Datum plaatsing
18/01/2023
Categorie
Personeel gevraagd

reageren    641x bekeken     0x gereageerd

ondersteuner Familierecht (24-40 uur)

Ter uitbreiding van ons personen- en familierechtteam in Emmeloord, zijn wij op zoek naar een enthousiaste ondersteuner.

Jouw rol:
Afhankelijk van jouw ervaringsniveau als ondersteuner (of notarieel medewerker), ga je op deze afdeling (geleidelijk) dossiers zelfstandig behandelen. Je zorgt voor het inplannen van afspraken, het aanmaken en bijhouden van dossiers en je maakt de akten (uiteindelijk) zelfstandig op. Daarnaast onderhoud je contact met klanten, zowel via de telefoon als per e-mail en beantwoord je hun (juridische) vragen. Zijn er juridisch ingewikkeldere vragen? Jij gaat op zoek naar het antwoord en/of overlegt met jouw team.

Je bent dus echt van begin tot eind betrokken bij het dossier van de klant. Kortom: een erg uitgebreide en afwisselende functie.

Wat neem je mee?
- Jij bent in ieder geval op woensdag en vrijdag beschikbaar
- Jij woont in de omgeving van de Noordoostpolder
- Het is een pré als jij een hbo-opleiding hebt afgerond, bijvoorbeeld hbo Rechten
- Wij worden extra enthousiast, als jij al ervaring hebt binnen het notariaat en/of het Familierecht
- Jij hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal
- Jij bent communicatief vaardig.

Team:
Je komt terecht op een gezellig kantoor! Het team is een mooie mix, want er werken collega`s van verschillende leeftijden met een gevarieerd "trackrecord" aan werkervaring. Daardoor kun je veel leren en jezelf snel ontwikkelen.

Wij bieden jou:
- Salaris: Je ontvangt een marktconform salaris, mede gebaseerd op jouw werkervaring
- Cultuur: Bij Het Notarieel tref je een informele, open werksfeer. Werkplezier en een gezonde werk-privébalans horen daar wat ons betreft bij!
- Hybride werken: Bij Het Notarieel zijn we flexibel, daarom werken we zowel thuis als op kantoor. Hierover maak je samen met je team werkafspraken
- Woon-werkverkeer: Kom je met de auto naar het werk? Dan zorgen wij voor een passende woon-werkvergoeding. Kom je liever met het OV? Dan zorgen wij voor een NS-businesscard
- Vrije tijd: Je hebt 25 verlofdagen (op basis van fulltime dienstverband). Als je verjaardag op een werkdag valt dan ben je die middag vrij.

Reagerenbewerken

Ben jij de plaatser van deze advertentie en wil je iets wijzigen of de advertentie verwijderen? Gebruik de link die je kunt vinden in de e-mail die naar je verzonden is toen je deze advertentie aanmaakte.

Ben je de e-mail kwijt? Je kunt de bewerklink opnieuw opvragen door hier te klikken.