Terug naar prikbord

Advertentie inhoud


Geplaatst door
Vigilant Paralegal Soluti
Datum plaatsing
01/02/2023
Categorie
Samenwerking gezocht
Bekeken
674 (1 reacties)

Reageren

Senior Notarisklerk

Ken je dat? Het moment dat een cliƫnt vraagt een kerstboom op te tuigen van 50 BV`s? Daar heb je ballen voor nodig. Maar ook iemand die ze er in hangt. En al je medewerkers zijn al volop bezig: lampjes testen, slingers ontwarren, taart en koekjes bakken. Dat is het moment dat je extra handen nodig hebt om zo`n piek op te vangen, want die kerstboom moet op tijd staan!
Weet je dat je die kerstboom van 50 BV`s ook door mij kan laten optuigen? Een zeer ervaren interim-notarisklerk, die snel en nauwgezet werkt tegen een aantrekkelijk tarief.
Notarissen kan ik behulpzaam zijn op het gebied van het rechtspersonenrecht, ondernemingsrecht en particulier vastgoed. Daarnaast leg ik er eer in om dat ene langslepende, in de vergetelheid geraakte dossier ("kantoordochter") nieuw leven in te blazen en tot een oplossing te brengen.
Maak eens een afspraak. Want met een kop koffie of thee praat het makkelijk!
Heb je een PraktijkGenerator account?
Log dan eerst in met je account voordat je een reactie plaatst: Klik hier om in te loggen

ReagerenAdvertentie bewerken

Ben jij de plaatser van deze advertentie en wil je iets wijzigen of de advertentie verwijderen? Gebruik de bewerklink die je kunt vinden in de e-mail die naar je verzonden is toen je deze advertentie aanmaakte.

Ben je de e-mail kwijt? Je kunt de bewerklink opnieuw opvragen door hier te klikken.