Terug naar prikbord

Advertentie inhoud


Geplaatst door
MAES notarissen
Datum plaatsing
21/03/2023
Categorie
Personeel gevraagd
Bekeken
606 (0 reacties)

Reageren

Join us

Join us

KANDIDAAT-NOTARISSEN JUNIOR, MEDIOR OF SENIOR

De ene notaris is de andere niet. Onze klanten weten dat. En ons dreamteam ook. Nu jij nog. Join us!

In verband met de groeiende praktijk van MAES notarissen zijn wij op zoek naar energieke en accurate:

Kandidaat-notarissen, junior, medior of senior.

Vanuit een verantwoordelijke rol draai je als junior volledig mee in de algemene praktijk en kies je na verloop van tijd een specialisatie. Ben je medior of senior, dan heb je al één of meer specialisaties ontwikkeld, bij voorkeur op het gebied van het familie- en erfrecht enof het ondernemingsrecht.

Ons kantoor heeft een goedlopende praktijk en scoort zeer hoog op klanttevredenheid. Wij bieden je graag de kans om je verder te ontwikkelen en geven ruimte aan je ambities. We hanteren daarbij de menselijke maat. Laten ons niet leiden door spreadsheetmanagement, maar tonen ons onderling oprecht betrokken bij elkaar. Ondersteunen en helpen elkaar waar nodig of gewenst.

Wij willen onze medewerkers dan ook een uitdagende en stimulerende werkomgeving bieden. Waar zij zich prettig en veilig voelen. Zijn goed voor elkaar. Wij kennen weinig verloop. Onze ervaren medewerkers hebben veelal een langjarig dienstverband en tonen zich trouw en loyaal. Ervaren veel werkgeluk.

Wij zijn ervan overtuigd dat onze organisatie er beter van wordt als er mensen met uiteenlopende achtergronden werkzaam zijn. Wij werven, behouden en promoten actief een diverse groep van medewerkers binnen ons kantoor omdat wij geloven in kwaliteit, ongeacht ras, geslacht, nationaliteit, godsdienst of seksuele geaardheid. Wij streven daarmee een stimulerende werkomgeving na. Een werkomgeving die zich kenmerkt door diversiteit, inclusiviteit en gelijke kansen. Wij hechten aan kennisontwikkeling en kennisdeling. Dagen elkaar onderling graag uit. Blijven voortdurend met elkaar in gesprek en hebben periodiek teamoverleg en een intern opleidingsprogramma.

Profiel

- master notarieel recht aan een Nederlandse universiteit behaald
- indien medior of senior beroepsopleiding (bijna) voltooid
- affiniteit met alle notariële rechtsgebieden
zorgzaam en een sterk analytisch en probleemoplossend vermogen
- goede sociale en communicatieve vaardigheden
- kan op verzoek een verklaring omtrent het gedrag (VOG) overleggen

Propositie

- een professioneel en ambitieus kantoor met een uitstekende reputatie en een vooraanstaande positie in de Metropoolregio Rotterdam Den Haag
- stimulerende en vriendelijke werkomgeving
- state of the art kantoorlocatie en werkplekken
- thuiswerken (hybride werken)
- betere dan marktconforme arbeidsvoorwaarden
- ruimte voor professionele en persoonlijke ontwikkeling
- bij gebleken geschiktheid mogelijkheid om tot (toegevoegd) notaris benoemd te worden

Wij willen je graag leren kennen. Stuur je motivatiebrief met curriculum vitae naar werkenbij@maesnotarissen.nl of bel voor meer informatie met mr. G.H.H.J. (Geert) Janssen MRE MBA op +31 (0)10 445 37 77. Een video of verwijzing naar een persoonlijke website kan natuurlijk ook.
Heb je een PraktijkGenerator account?
Log dan eerst in met je account voordat je een reactie plaatst: Klik hier om in te loggen

ReagerenAdvertentie bewerken

Ben jij de plaatser van deze advertentie en wil je iets wijzigen of de advertentie verwijderen? Gebruik de bewerklink die je kunt vinden in de e-mail die naar je verzonden is toen je deze advertentie aanmaakte.

Ben je de e-mail kwijt? Je kunt de bewerklink opnieuw opvragen door hier te klikken.