Terug naar prikbord

Advertentie inhoud


Onderwerp
Notaris worden? Jij durft!
Geplaatst door
Het Notarieel
Datum plaatsing
21/03/2023
Categorie
Samenwerking gezocht

reageren    596x bekeken     0x gereageerd

Notaris worden? Jij durft!

Als notaris ben je ondernemer en dan heb je genoeg aan je hoofd. Geautomatiseerde model akten, je website, personeelszaken, de boekhouding... al die rompslomp! Terwijl jij bezig wilt zijn met je cliënten.

Voor nieuwe kantoren of opvolgingsvraagstukken door heel Nederland zoeken we ambitieuze (kandidaat-)notarissen. Wil jij vrij ondernemen met een eigen kantoor, waarbij al deze zaken goed voor jou geregeld zijn? Laten we dan eens kennismaken.

Jouw rol
De vertaler van belangrijke levensmomenten, dat is jouw vak. Want jij legt de wensen en afspraken van jouw cliënten juridisch vast. De akte die jij daarvoor opstelt is het middel, de reis ernaar toe is jouw passie.
Met de ondersteuning vanuit onze backoffice en ons interne netwerk van vakmensen gaan we samen ondernemen. Dat scheelt jou niet alleen een hoop rompslomp, maar biedt jou ook oplossingen die passen bij de notaris van de toekomst. Denk aan de modernste ICT werkomgeving, robotisering, een sterk HR adviesteam en een digitaal portaal voor jou en je cliënten... de notaris 3.0 zeg maar. Uitdagingen die wij als kansen zien en die we door het samen te doen prima kunnen "handelen".

Een sterk team
Het Notarieel is een samenwerkingsverband met acht zelfstandige fullservice kantoren in Noordoost- en Midden-Nederland. Elk kantoor is verschillend in omvang, maar door het samen te doen kunnen we in alle notariële rechtsgebieden adviseren. Samen groot en slagvaardig, lokaal `klein` en betrokken dat is ons idee bij de notaris anno nu. Zo hou je korte lijntjes en heb je een groep vakmensen om je heen die voor je klaarstaan.
De gemiddelde leeftijd in ons bedrijf ligt rond de 40 en de vrouwman-verhouding zit bij ons concernbreed op 80-20. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan en mag zijn en met plezier naar het werk gaat. Dit ondersteunen we met een duidelijk HR beleid over gedrag, normen en waarden en omgangsvormen.

Wat neem je mee?
- Je hebt als kandidaat-notaris minimaal 6 jaar werkervaring en wilt notaris worden
- Of je bent notaris en wilt graag aansluiten bij onze formule
- Je bent enthousiast en collegiaal
- Je houdt ervan om met andere (kandidaat-)notarissen te sparren en samen te werken
- Je beleeft er plezier aan om samen met andere partners te ondernemen.

Wij bieden jou..
- Cultuur: Hou jij van een informele, open werksfeer met een hechte groep collega`s? Dan ben je bij Het Notarieel aan het juiste adres. Een gezonde werk-privébalans hoort daar wat ons betreft bij!
- Ontwikkeling: Wij investeren in onze medewerkers en bieden ruimte voor ontwikkeling. Zo faciliteren wij intern een breed palet aan opleidingen voor de permanente educatie en soft skills.
- Ruimte voor ondernemerschap: Wij zijn het grootste onafhankelijke notariskantoor van Nederland. In ons concern is er volop ruimte voor ondernemerschap en er is brede expertise aanwezig, die onderling volop met elkaar wordt gedeeld. Zo sta jij er nooit alleen voor.
- Backoffice: Onze in-house backoffice bestaat uit 5 teams die voor onze kantoren de bedrijfsprocessen faciliteren en operationeel uitvoeren: HRM, controlling & ICT, officemanagement, PR & communicatie en klantcontact.

Interesse?
Solliciteer dan hier of neem dan contact met Peter Fijn op via 06 51 41 02 66.

Reagerenbewerken

Ben jij de plaatser van deze advertentie en wil je iets wijzigen of de advertentie verwijderen? Gebruik de link die je kunt vinden in de e-mail die naar je verzonden is toen je deze advertentie aanmaakte.

Ben je de e-mail kwijt? Je kunt de bewerklink opnieuw opvragen door hier te klikken.