Terug naar prikbord

Advertentie inhoud


Geplaatst door
Notaris Manders B.V.
Datum plaatsing
29/03/2023
Categorie
Personeel gevraagd
Bekeken
623 (0 reacties)

Reageren

Notaris Anne Manders zoekt Notarisklerk of Notarieel medewerker

Moonen Notarissen heeft een uiteenlopende en dynamische praktijk en is actief voor met name particulieren en regionale (MKB) ondernemers. Het kantoor is een begrip in Venlo én omstreken vanwege de professionele en klantgerichte benadering.

Sinds 2020 staat kantoor Venlo volledig onder leiding en protocol van notaris Anne Manders in samenwerking met een betrokken en gedreven team. Ter aanvulling hiervan zoeken wij nu een ervaren notarisklerk notarieel medewerker voor onze praktijk. Bij voorkeur met affiniteit op het gebied van ondernemingsrecht.

Zoek jij een functie in het onroerend goedrecht of het ondernemingsrecht? Een hoge mate van zelfstandigheid in de uitvoering hiervan? Dan ben jij mogelijk de geschikte aanvulling om ons team verder mee uit te breiden.

Specifieke taakomschrijving
- je draagt zorg voor een uitstekende juridische afwikkeling van de aangedragen dossiers en voert in-dien nodig besprekingen met cliënten of adviseurs ter voorbereiding op het (laten) opstellen van akten
- je geeft notarieel-juridische voorlichting en advies ter zake
- je hebt oog voor veranderingen gericht op de toekomst en procesverbetering
- je onderhoudt bestaande relaties en bouwt actief aan een relevant netwerk.

Functie eisen
- je hebt relevante en aantoonbare werkervaring als klerk notarieel medewerker op het ondernemingsrecht en of onroerend goedrecht.
- je kunt als vraagbaak fungeren en goed overzicht bewaren
- je bent communicatief, schriftelijk en sociaal uitstekend vaardig
- je bent in staat om cliënten en externe partijen aan je te binden
- je bent iemand die verantwoordelijkheid durft te nemen en te dragen
- je bent enthousiast met een flexibele, praktische en proactieve werkinstelling
- je bent ondernemend, ziet verbeteringen, grijpt kansen en pakt deze actief op
- je bent liefst fulltime doch minimaal 22,5 uur per week beschikbaar.

Bedrijfsprofiel
Wij zijn een kantoor met een persoonlijke en vriendelijke aanpak. We nemen de tijd voor cliënten. We hebben een open sfeer met directe betrokkenheid bij de gang van zaken op het kantoor. Collegialiteit staat bij ons hoog in het vaandel. De benadering is informeel, open en direct. Er heerst een sterk besef dat we als één team beter functioneren. Samen streven we er naar vernieuwend en professioneel te blijven in onze dienstverlening. Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen, nieuwe ideeën uit te werken en het beste uit jezelf te halen.

Interesse
Denk je goed in bovenstaand profiel te passen en kijk je ernaar uit om je carrière eventueel voort te zetten bij Moonen Notarissen te Venlo, stuur dan jouw CV met een gedegen motivatie naar notaris Anne Manders amanders@moonen-notarissen.nl.
Voor meer informatie over de functie kun je telefonisch met haar contact opnemen via 077-3231888.
Heb je een PraktijkGenerator account?
Log dan eerst in met je account voordat je een reactie plaatst: Klik hier om in te loggen

ReagerenAdvertentie bewerken

Ben jij de plaatser van deze advertentie en wil je iets wijzigen of de advertentie verwijderen? Gebruik de bewerklink die je kunt vinden in de e-mail die naar je verzonden is toen je deze advertentie aanmaakte.

Ben je de e-mail kwijt? Je kunt de bewerklink opnieuw opvragen door hier te klikken.