Terug naar prikbord

Advertentie inhoud


Geplaatst door
Alsema Van Duin Notaris & Juristen
Datum plaatsing
30/03/2023
Categorie
Personeel gevraagd
Bekeken
586 (0 reacties)

Reageren

30-03-2023 Alsema Van Duin Notaris & Juristen in Hoorn is op zoek naar:

- EEN ERVAREN KANDIDAAT-NOTARIS (MV)
voor de algemene praktijk, met als zwaartepunt
familierecht.

en

- EEN KANDIDAAT-NOTARIS-STAGIAIRE (MV)
voor de algemene praktijk

Voor beide functies geldt dat je zult samenwerken met de notaris, de overige juristen en ons complete team van medewerkers om onze particuliere en zakelijke cli├źnten optimaal van dienst te zijn.
Eigenschappen als professioneel, deskundig, leergierig, collegiaal en (klant)vriendelijk passen bij jouw persoonlijkheid, en je neemt graag verantwoordelijkheid voor jouw taken. Je bent enthousiast, communicatief vaardig, en hebt een positieve instelling.
Als ervaren kandidaat-notaris ben je bevoegd en bereid tot waarneming van de notaris.

Alsema Van Duin Notaris & Juristen biedt je een uitdagende functie waarin je de door jou vergaarde kennis en ervaring optimaal kunt gebruiken en verder ontwikkelen. In een werkomgeving waarin de lijnen kort zijn. De arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de geboden functie.
Je werkt in een middelgroot kantoor met uitstekende faciliteiten, vlakbij het station en het centrum van Hoorn. Goed bereikbaar zonder files!

Ben je geïnteresseerd, stuur dan een brief met cv en pasfoto naar Alsema Van Duin Notaris & Juristen, ter attentie van Elsemieke Kok, e-mailadres vacature@alsemavanduin.nl. Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Elsemieke Kok op 0229 - 58 40 40.
Heb je een PraktijkGenerator account?
Log dan eerst in met je account voordat je een reactie plaatst: Klik hier om in te loggen

ReagerenAdvertentie bewerken

Ben jij de plaatser van deze advertentie en wil je iets wijzigen of de advertentie verwijderen? Gebruik de bewerklink die je kunt vinden in de e-mail die naar je verzonden is toen je deze advertentie aanmaakte.

Ben je de e-mail kwijt? Je kunt de bewerklink opnieuw opvragen door hier te klikken.