Terug naar prikbord

Advertentie inhoud


Geplaatst door
Actus Notarissen N.V.
Datum plaatsing
19/04/2023
Categorie
Personeel gevraagd
Bekeken
795 (0 reacties)

Reageren

Vacature waarnemingsbevoegd Kandidaat-Notaris (mv) (Amsterdam)

Voor onze vestiging in Amsterdam zijn we op zoek naar een fulltime (parttime is bespreekbaar, minimaal 3 dagen) waarnemingsbevoegd ervaren Kandidaat-Notaris, die gewend is zelfstandig te werken en besprekingen te voeren. Met de expertise die je de afgelopen jaren hebt opgebouwd, ga je complexe juridische vraagstukken niet uit de weg. Kwaliteit en een persoonlijke benadering zijn daarbij jouw sleutelwoorden. Je bent ondernemend, enthousiast, stressbestendig en bovenal nauwkeurig. Ben je nog niet waarnemingsbevoegd of heb je minder `onroerendgoed ervaring` dan nodigen we je ook van harte uit om te solliciteren.

Belangrijk voor de uitoefening van deze functie is dat je in een klein, hecht team kunt functioneren en dat je bereid bent om veel verschillende dossiers op te pakken. Omdat we met een klein team zijn kan je je niet alleen focussen op het onroerend goed. Ook vraagstukken op andere rechtsgebieden zullen de revue passeren, met name op het gebied van Familierecht. Als je nog geen ervaring op dit gebied hebt opgedaan, dan is dat geen probleem. Hierin leiden wij je graag op.

Beheers je de Nederlandse taal (in woord en geschrift) uitstekend en ben je ambitieus, een teamplayer en beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden? Staat voor jou de passie voor het vak voorop en wil je bijdragen aan de groei van Actus Notarissen en jezelf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Actus Notarissen is een notarisorganisatie die haar zakelijke en particuliere cliënten bedient met notarieel advies en notariële contracten vanuit een zestal vestigingen in het Noordwestelijke deel van ons land.
We kenmerken ons door een bewezen kwaliteit van dienstverlening, zowel inhoudelijk als qua service, waarbij we werken vanuit kleine teams in een informele en prettige werksfeer. We maken gebruik van elkaars kennis en kunde en kunnen daardoor op alle vestigingen ook de meer gespecialiseerde notariële dienstverlening aan.

Het Amsterdamse team bestaat uit 1 notaris, 1 kandidaat-notaris en 3 medewerkers.
Ons kantoor is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Actus biedt marktconforme arbeidsvoorwaarden en geeft de kandidaat volop ontwikkelingsmogelijkheden.

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kan contact worden opgenomen met Nadine Bloem van de afdeling HRM, onder telefoonnummer 072-5718016.
Sollicitaties (brief met CV) kunnen per e-mail worden verzonden aan: hrm@actusnotarissen.nl

Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Heb je een PraktijkGenerator account?
Log dan eerst in met je account voordat je een reactie plaatst: Klik hier om in te loggen

ReagerenAdvertentie bewerken

Ben jij de plaatser van deze advertentie en wil je iets wijzigen of de advertentie verwijderen? Gebruik de bewerklink die je kunt vinden in de e-mail die naar je verzonden is toen je deze advertentie aanmaakte.

Ben je de e-mail kwijt? Je kunt de bewerklink opnieuw opvragen door hier te klikken.