Terug naar prikbord

Advertentie inhoud


Onderwerp
Vacature Receptioniste Administratief Medewerker (Hoorn) (22,5 uur : 3 dagen pw)
Geplaatst door
Actus Notarissen N.V.
Datum plaatsing
19/04/2023
Categorie
Personeel gevraagd

reageren    549x bekeken     0x gereageerd

Vacature Receptioniste Administratief Medewerker (Hoorn) (22,5 uur : 3 dagen pw)

Voor onze vestiging in Hoorn zijn wij, voor 3 dagen per week (dinsdag, woensdag en vrijdag), op zoek naar een enthousiaste, representatieve en communicatief vaardige Receptioniste Administratief Medewerker.

De ideale kandidaat heeft een Mbo opleiding afgerond (niveau 4) of beschikt over een vergelijkbaar denk- en werkniveau én is inzetbaar voor administratieve werkzaamheden.

Belangrijk voor deze afwisselende functie is dat je het inkomende telefoonverkeer correct afhandelt, de eerste opvang van bezoekers aan het kantoor verzorgt, de agenda`s beheert, maar ook administratieve ondersteuning biedt aan de notaris en de medewerkers van het kantoor.
En dan met name op het gebied van onroerend goed. Denk hierbij aan het aanmaken en inboeken van nieuwe dossiers, het verzorgen van de eerste onderzoeken bij diverse registers (BRP, Kadaster, Curatele- en Faillissementsregister) maar ook aan een stukje nazorg van de dossiers (inboeken in het repertorium, het versturen van afschriften, het verzorgen van de registratie).

Goede beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste, handigheid met IT-applicaties is een pre.
Steekwoorden als klantgerichtheid, nauwkeurigheid, collegialiteit en flexibiliteit zijn op de functie van toepassing.

Actus Notarissen is een notarisorganisatie die haar zakelijke en particuliere cliënten bedient met notarieel advies en notariële contracten vanuit een zestal vestigingen in het Noordwestelijke deel van ons land.
We kenmerken ons door een bewezen kwaliteit van dienstverlening, zowel inhoudelijk als qua service, waarbij we werken vanuit kleinere teams met een informele en prettige werksfeer. We maken gebruik van elkaars kennis en kunde en kunnen daardoor op alle vestigingen ook de meer gespecialiseerde notariële dienstverlening aan.

Het Hoornse team bestaat uit 2 notarissen, 1 kandidaat-notaris en 8 medewerkers.
Ons kantoor bevindt zich op een goed bereikbare locatie! Er kan op eigen terrein geparkeerd worden.

De geboden arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met het niveau en de zwaarte van de functie.

Voor meer informatie over de inhoud van de baan kan contact worden opgenomen met Nadine Bloem van de afdeling HRM, onder telefoonnummer 072-5718016.

Sollicitaties (brief met CV) kunnen per e-mail worden verzonden aan: hrm@actusnotarissen.nl.

Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Reagerenbewerken

Ben jij de plaatser van deze advertentie en wil je iets wijzigen of de advertentie verwijderen? Gebruik de link die je kunt vinden in de e-mail die naar je verzonden is toen je deze advertentie aanmaakte.

Ben je de e-mail kwijt? Je kunt de bewerklink opnieuw opvragen door hier te klikken.