Terug naar prikbord

Advertentie inhoud


Onderwerp
Vacature Kandidaat-Notaris (junior medior) (mv) (Heerhugowaard)
Geplaatst door
Actus Notarissen N.V.
Datum plaatsing
04/07/2023
Categorie
Personeel gevraagd

reageren    507x bekeken     0x gereageerd

Vacature Kandidaat-Notaris (junior medior) (mv) (Heerhugowaard)

Kandidaat-Notaris (juniormedior) (MV)
Vastgoed
(fulltime, parttime is bespreekbaar)

Actus Notarissen is een notarisorganisatie die haar zakelijke en particuliere cliënten bedient vanuit een zestal vestigingen in het Noordwestelijke deel van Nederland. We kenmerken ons door een bewezen kwaliteit van dienstverlening, zowel inhoudelijk als qua service, waarbij we werken vanuit kleine teams in een informele en prettige werksfeer. We maken gebruik van elkaars kennis en kunde en kunnen daardoor op alle vestigingen ook de meer gespecialiseerde notariële dienstverlening aanbieden.

Voor onze vestiging in Heerhugowaard zijn wij op zoek naar een fulltime (parttime is bespreekbaar - minimaal drie dagen) ervaren Kandidaat-Notaris, die het leuk vindt in een team werkzaam te zijn. Je hebt ruime ervaring in het notariaat in het algemeen, je bent inhoudelijk goed onderlegd en je kan als vraagbaak dienen binnen de organisatie. Heb je minder "onroerendgoed ervaring" dan nodigen we je ook van harte uit om te solliciteren.

Met de expertise die je de afgelopen jaren hebt opgebouwd, ga je complexe juridische vraagstukken niet uit de weg. Kwaliteit en een persoonlijke benadering zijn daarbij jouw sleutelwoorden. Je bent ondernemend, enthousiast, stressbestendig en bovenal nauwkeurig met een passie voor commercieel bezig zijn, cliëntenbinding en acquisitie.

Belangrijk voor de uitoefening van deze functie is dat je in een klein, hecht team kunt functioneren en direct onder verantwoordelijkheid van de notaris valt. Dit betreft dossiers met een nadruk op onroerend goed. Voor jou ligt er een mooie uitdaging klaar: het bouwen aan een volwaardige en zelfstandige rol in het team, met een eigen verantwoordelijkheid richting cliënten, collega`s en kantoor.

Ben je representatief, zorgvuldig, klantgericht en communicatief sterk? Staat voor jou de passie voor het vak voorop en wil je bijdragen aan de groei van Actus Notarissen en jezelf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het Heerhugowaardse team bestaat uit 2 notarissen, 1 toegevoegd notaris, 4 kandidaat-notarissen en 12 medewerkers.
Ons Heerhugowaardse kantoor is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Parkeren kan op eigen terrein.

Actus Notarissen biedt marktconforme arbeidsvoorwaarden en volop ruimte voor je eigen ontwikkeling, inhoudelijke uitdagingen, mogelijkheid om parttime te werken en vooral hele fijne collega`s.

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kan contact worden opgenomen met Nadine Bloem van de afdeling HRM, onder telefoonnummer 072-5718016.
Sollicitaties (brief met CV) kunnen per e-mail worden verzonden aan: hrm@actusnotarissen.nl

Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Reagerenbewerken

Ben jij de plaatser van deze advertentie en wil je iets wijzigen of de advertentie verwijderen? Gebruik de link die je kunt vinden in de e-mail die naar je verzonden is toen je deze advertentie aanmaakte.

Ben je de e-mail kwijt? Je kunt de bewerklink opnieuw opvragen door hier te klikken.