Terug naar prikbord

Advertentie inhoud


Geplaatst door
Actus Notarissen N.V.
Datum plaatsing
10/07/2023
Categorie
Personeel gevraagd
Bekeken
572 (0 reacties)

Reageren

Vacature Notarisklerk (paralegal) (mv)

Actus Notarissen is een notarisorganisatie die haar zakelijke en particuliere cliƫnten bedient vanuit een zestal vestigingen in het Noordwestelijke deel van Nederland.
We kenmerken ons door een bewezen kwaliteit van dienstverlening, zowel inhoudelijk als qua service, waarbij we werken vanuit kleine teams in een informele en prettige werksfeer.

Voor onze vestiging in Heerhugowaard zijn wij op zoek naar een fulltime (parttime is bespreekbaar - minimaal drie dagen) (ervaren) notarisklerk (paralegal) (HBO geschoold) om ons vastgoed team te versterken. Je hebt bij voorkeur ruime ervaring in het notariaat en daarnaast kun je goed samenwerken.
Je bent ondernemend, enthousiast en bovenal nauwkeurig. Kwaliteit, digitale vaardigheid en een persoonlijke benadering zijn daarbij jouw sleutelwoorden.

Belangrijk voor de uitoefening van deze functie is dat je in een klein, hecht team kunt functioneren. Je behandelt zelfstandig de dossiers van A tot Z onder de verantwoordelijkheid van de notaris. Een mooie uitdagende en afwisselende functie voor een enthousiaste persoon!

Ben je representatief, zorgvuldig, klantgericht en communicatief sterk? Staat voor jou de passie voor het vak voorop en wil je bijdragen aan de groei van Actus Notarissen en jezelf? Wat denk je, durf jij de overstap aan?

Het Heerghugowaardse team bestaat uit 2 notarissen, 1 toegevoegd notaris, 4 kandidaat-notarissen en 12 medewerkers.

Ons Heerhugowaardse kantoor is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Parkeren kan op eigen terrein.

Actus Notarissen biedt marktconforme arbeidsvoorwaarden en volop ruimte voor je eigen ontwikkeling, inhoudelijke uitdagingen, mogelijkheid om parttime te werken en vooral hele fijne collega`s.

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kan contact worden opgenomen met Nadine Bloem van de afdeling HRM, onder telefoonnummer 072-5718016.
Sollicitaties (brief met CV) kunnen per e-mail worden verzonden aan: hrm@actusnotarissen.nl

Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Heb je een PraktijkGenerator account?
Log dan eerst in met je account voordat je een reactie plaatst: Klik hier om in te loggen

ReagerenAdvertentie bewerken

Ben jij de plaatser van deze advertentie en wil je iets wijzigen of de advertentie verwijderen? Gebruik de bewerklink die je kunt vinden in de e-mail die naar je verzonden is toen je deze advertentie aanmaakte.

Ben je de e-mail kwijt? Je kunt de bewerklink opnieuw opvragen door hier te klikken.