Terug naar prikbord

Advertentie inhoud


Geplaatst door
Notariaat Nonhebel
Datum plaatsing
23/10/2023
Categorie
Personeel gevraagd
Bekeken
491 (0 reacties)

Reageren

Kandidaat-notaris enof klerk gezocht

Altijd al in een mooi monumentaal pand in het gezellige Dordrecht willen werken? Dit is je kans. Wij zijn op zoek naar een kandidaat-notaris voor familierecht en/of onroerend goed en naar een klerk voor het onroerend goed.

Notariaat Nonhebel is een allround middelgroot kantoor met 17 medewerkers, gevestigd in het centrum van Dordrecht. We zijn gespecialiseerd in het familierecht. Naast alle veel voorkomende werkzaamheden zoals opstellen van testamenten, levenstestamenten, samenlevingscontracten, huwelijkse voorwaarden etc. verzorgen we ook de volledige afwikkeling van nalatenschappen, inclusief aangifte erfbelasting en opstellen akten vaststellen erfdelen.

Ook hebben we regelmatig nieuwbouwprojecten en andere onroerend goed werkzaamheden, zoals splitsingen, overdracht van stukken (gemeente)grond en vestigen erfdienstbaarheden.
Wij bieden jou onder andere: Een fijn team en prettige werkomgeving, goede begeleiding, flexibiliteit, alle mogelijkheden om te kunnen leren, jezelf te ontwikkelen en te kunnen groeien.
Wat vragen we van jou: inzet, leergierigheid, humor, zelfstandigheid, nieuwsgierigheid, integriteit en zorgvuldigheid.
Ben je benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen, neem dan contact op per mail of telefonisch met notaris Maartje Nonhebel
078-6136766 of mn@notariaatnonhebel.nl

Wellicht tot gauw!
Heb je een PraktijkGenerator account?
Log dan eerst in met je account voordat je een reactie plaatst: Klik hier om in te loggen

ReagerenAdvertentie bewerken

Ben jij de plaatser van deze advertentie en wil je iets wijzigen of de advertentie verwijderen? Gebruik de bewerklink die je kunt vinden in de e-mail die naar je verzonden is toen je deze advertentie aanmaakte.

Ben je de e-mail kwijt? Je kunt de bewerklink opnieuw opvragen door hier te klikken.