Terug naar prikbord

Advertentie inhoud


Geplaatst door
VHN Notarissen
Datum plaatsing
31/10/2023
Categorie
Personeel gevraagd
Bekeken
491 (0 reacties)

Reageren

Kandidaat-notaris Maastricht

Functieomschrijving
Wij zoeken een enthousiaste (notarieel) jurist die breed geïnteresseerd is in de notariële rechtsgebieden. Ervaring is prima, maar niet vereist.
Jij zoekt een plek waar je je kunt ontwikkelen, een plezierige en uitdagende werkomgeving met een open en informele cultuur. Je houdt van afwisseling en vindt het leuk om op verschillende notariële rechtsgebieden te werken.
Het volgen van een specialisatieopleiding en het lidmaatschap van een van de notariële specialistenverenigingen behoren tot de mogelijkheden.
Wil je te zijner tijd notaris of toegevoegd notaris worden? Ook dan ben je bij ons aan het goede adres. Ook opvolging is mogelijk.
Wij bieden een fulltime of parttime functie in een plezierige, informele werkomgeving.
Interesse? Je sollicitatie zien wij graag tegemoet, liefst per e-mail.

Functie eisen
Teamspeler, maar ook in staat zelfstandig te werken
Analytische geest
Goede communicatieve vaardigheden
Collegiaal en sociaal
Humor
Proactief en flexibel, maar ook integer en zorgvuldig

Bedrijfsprofiel
VHN Notarissen is een gerenommeerd kwaliteitskantoor in Maastricht. We streven ernaar een goede en langdurige relatie op te bouwen met onze cliënten, zodat wij hen optimaal en zo breed mogelijk kunnen adviseren. Waar nodig werken we samen met andere adviseurs. We hebben liever interessante zaken dan veel zaken. We zijn actief op alle notariële rechtsgebieden. We doen, naast de algemene praktijk, start-upsscale-ups, grensoverschrijdende fusiessplitsingenomzettingen, leveren maatwerk in het familierecht en op het gebied van estate planning en begeleiden juridisch interessante vastgoedgoedtransacties.
Als kantoor voelen wij ons betrokken bij de KNB. Deelname aan ringvergaderingen, congressen, besturen en commissies wordt daarom gestimuleerd.
Ons juridisch team bestaat op dit moment uit twee notarissen en twee juristen.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Irene Willemsen (043 3298100, i.willemsen@vhn-notarissen.nl) of met Bart Versteeg (043-3298100, b.versteeg@vhn-notarissen.nl)
Heb je een PraktijkGenerator account?
Log dan eerst in met je account voordat je een reactie plaatst: Klik hier om in te loggen

ReagerenAdvertentie bewerken

Ben jij de plaatser van deze advertentie en wil je iets wijzigen of de advertentie verwijderen? Gebruik de bewerklink die je kunt vinden in de e-mail die naar je verzonden is toen je deze advertentie aanmaakte.

Ben je de e-mail kwijt? Je kunt de bewerklink opnieuw opvragen door hier te klikken.